Alfredo Gonzales

Alfredo Gonzales is een merk dat zich specialiseert in het maken van unieke sokken van hoge kwaliteit. De mooie kleuren van deze sokken, gecombineerd met de vrolijke prints, zorgen ervoor dat je de sokken kunt gebruiken om iedere outfit mee te verrijken, zowel op kantoor als in je vrije tijd.

Sorteer op

Producten 1-24 van 42

Alfredo Gonzales Dogs sokken AG-Sk-DOG-01 109 navy_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Cars sokken AG-Sk-CAR-01 118 army_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Vinyl sokken AG-SK-VIN-01 118 army_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Camper Van sokken AG-SK-VW-02 123 anthracite_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Athletic Rainbow Gradient sokken AG-SK-ATH-05 133 off white_1
Vanaf € 14,95
Alfredo Gonzales Athletic Rainbow stripes sokken AG-SK-ATH-04 133 off white_1
Vanaf € 14,95
Alfredo Gonzales 3-Pack Giftbox AG-3P-FUN-01 100 ass_1
Vanaf € 32,95
Alfredo Gonzales Heron sokken AG-Sk-HERR-02 142 petrol/white_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Farm Animals sokken AG-Sk-FAR-01 113 light blue_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Humblebees sokken AG-Sk-HB-01 109 navy_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Humblebees sokken AG-Sk-HB-01 111 pink_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Burgers sokken AG-Sk-BUR-02 109 navy_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Jaguar sokken AG-Sk-JAG-01 109 navy_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Camping sokken AG-Sk-CAMP-02 109 navy_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Bicycles sokken AG-Sk-BIC-01 109 navy_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Football sokken AG-Sk-FOO-01 118 army_1
€ 7,50
Alfredo Gonzales Football sokken AG-Sk-FOO-01 118 army
SALE
Alfredo Gonzales Football sokken AG-Sk-FOO-01 118 army
Alfredo Gonzales Stork sokken AG-Sk-STOR-01 113 light blue_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Ducks sokken AG-Sk-DUC-01 129 blue mele_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Ice Pops sokken AG-Sk-ICE-03 109 navy_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Ducks sokken AG-Sk-DUC-01 109 navy_1
Vanaf € 11,95
Alfredo Gonzales Twisted Wool Dot sokken AG-Sk-TWDOT 130 light grey_1
Vanaf € 13,95
Alfredo Gonzales Twisted Wool Dot sokken AG-Sk-TWDOT 130 light grey
Alfredo Gonzales Twisted Wool sokken AG-Sk-TW 122 grey/navy_1
Vanaf € 13,95
Alfredo Gonzales Twisted Wool sokken AG-Sk-TW 122 grey/navy
Alfredo Gonzales Twisted Wool sokken AG-Sk-TW 114 black/grey_1
Vanaf € 13,95
Alfredo Gonzales Twisted Wool sokken AG-Sk-TW 114 black/grey
Alfredo Gonzales Chicks sokken AG-Sk-CHI-01 109 navy_1
Vanaf € 11,95

Sokken voor alle mensen

Alfredo Gonzales is een jong merk met hoge ambities. Sinds de eerste bekendheid in 2011 is dit merk altijd een belangrijke speler gebleven in het internationale modelandschap. De sokken worden over de hele wereld verkocht en zijn vanzelfsprekend ook bij ons te vinden – zowel online als in onze speciaalzaak in Alkmaar. Deze uitdagende sokken passen goed in iedere garderobe.

De missie van Alfredo Gonzales is om sokken te maken voor mensen, alle mensen. Iedereen die een statement wil maken in hun outfit, kan bij Alfredo Gonzales terecht. Deze hippe sokken worden gedragen door rebellen van Los Angeles tot Rotterdam. Alfredo Gonzales is een lifestyle merk dat zijn inspiratie haalt uit de echte wereld. Of je outfit nu high fashion, street fashion of business casual is, met deze sokken voeg je kleur en karakter toe.

The magic is in the details

De sokken van Alfredo Gonzales onderscheiden zich op het eerste gezicht vooral door de opvallende designs. Deze designs verschillen veel van elkaar, waardoor er zeker een paar sokken tussen zit dat helemaal past bij jouw persoonlijkheid. Ze variëren van stijlvolle en elegante polkadots, tot gedetailleerde designs met verschillende dieren. Veel van de designs zijn in verschillende kleuren te krijgen, om je outfit helemaal mee af te maken.

Naast de designs is een paar sokken van Alfredo Gonzales voor kenners ook nog eens direct te herkennen aan het knoopje dat aan de sokken gemaakt is. Ieder paar sokken van dit merk is voorzien van een klein wit of bruin knoopje met de merknaam van Alfredo Gonzales erop. Dit is een heel elegante manier om de sokken nog net dat beetje extra te geven en duidelijk te maken dat het hier gaat om designersokken.

Het oog op duurzaamheid

Steeds meer designers en merken houden zich de laatste jaren actief bezig met het verduurzamen van hun processen. Alfredo Gonzales is daar geen uitzondering op. Het merk is niet alleen bezig met het ontwerpen van mooie sokken, maar ook met het zoeken naar verantwoorde manieren van produceren. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld gerecyclede materialen voor hun plastic knopen en papieren verpakkingen.

Het productieproces van de sokken vindt inmiddels in Italië plaats, waar de materialen voor de sokken zoveel mogelijk lokaal geproduceerd worden. Dit vermindert uitstoot bij vervoer en zorgt er ook voor dat er meer overzicht is over de oorsprong van de producten. Ook is er zo veel mogelijk overbodig plastic weggelaten uit de verpakkingen van de sokken. Op dit moment doet Alfredo Gonzales onderzoek naar het werken met organic katoen.

Elk seizoen de perfecte sokken

Als je vaak in onze winkel komt of op onze webshop kijkt, dan zul je zien dat het assortiment van Alfredo Gonzales regelmatig verandert. Ieder seizoen worden er namelijk weer nieuwe herensokken en damessokken ontworpen die passen bij de trends van dat moment en natuurlijk ook bij de vibe van het seizoen. Alfredo Gonzales werkt regelmatig samen met up en coming designers en zit nooit zonder inspiratie.

De sokken verschillen dus per seizoen van ontwerp. Zo kun je in de zomer misschien sokken met pepertjes of ijsjes kopen en in de winter vind je meer winterse taferelen. De ontwerpen van Alfredo Gonzales zijn altijd herkenbaar en toch stuk voor stuk uniek. Om echt up to date te blijven, is het dus zeker de moeite waard om ieder seizoen even te kijken welke hippe sokken er zijn.

Hoge kwaliteit

Toch zal het niet nodig zijn om ieder seizoen nieuwe sokken te kopen, want de kwaliteit van deze sokken is heel hoog. Ze zijn echt bedoeld om lange tijd mee te gaan. Zo gebruikt Alfredo Gonzales bijvoorbeeld hoogwaardig katoen bij het maken van de sokken. Die worden gebreid door een breimachine met bijzonder veel naalden, die niet alleen de stevigheid van de sok garanderen, maar ook de details in de designs preciezer uitwerken.

Als het gaat om kwaliteit, dan hebben we het niet alleen over duurzaamheid, maar ook over draagcomfort. Bij Alfredo Gonzales worden alle sokken voorgewassen, waardoor ze in de was niet meer zullen krimpen. Ook worden ze afgewerkt met een naadloze finish. De sokken hebben dus geen naden die je tenen kunnen irriteren, maar zitten altijd lekker. Het zijn dus niet alleen hele mooie, maar ook echt goede sokken.

Koop Alfredo Gonzales sokken online of in onze winkel

De sokken van Alfredo Gonzales passen precies in ons straatje en je kunt ze dan ook kopen bij BodyStyle. Op onze webshop hebben we altijd een uitgebreid assortiment van Alfredo Gonzales sokken in verschillende kleuren en met verschillende, uitdagende ontwerpen. Zo kun je de sokken uitkiezen die helemaal passen bij jouw stijl en jouw persoonlijkheid. Natuurlijk zijn deze hippe sokken ook een geweldig cadeau om weg te geven of te ontvangen.

Houd je meer van fysiek winkelen? Dan ben je meer dan welkom in onze speciaalzaak in Alkmaar. Hier kun je ons hele assortiment in het echt bekijken. Is er een product niet meer beschikbaar in de winkel, maar nog wel online, of andersom? Spreek dan vooral een medewerker aan, of neem even contact met ons op. Wij kunnen het product dan alsnog bezorgen of bestellen.

Toon meer Toon minder
Bezig met laden...
Bezig met laden...