Steungevende panty's

Steungevende panty’s zien er hetzelfde uit als klassieke panty’s. Het enige verschil is dat ze meer steun geven aan je benen. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en worden spataderen voorkomen. Heb je klachten zoals vermoeide benen, spataderen of het vasthouden van vocht? Dan zijn steun gevende panty’s precies wat je zoekt. Bij Body-Style kun je terecht voor steungevende panty’s van merken als Kunert en Oroblu.

Sorteer op

8 producten

Oroblu Plaisir 40 VOBC01025
Vanaf € 14,95
2 voor 27,50
Oroblu Plaisir 40 VOBC01025
Kunert Fly&Care 40 panty 110348900_1
Vanaf € 26,00
Kunert Leg Control 40 panty 110334600_1
Vanaf € 16,00
Oroblu Shock up 60 panty VOBC01462
Vanaf € 24,95
Oroblu Shock Up Light 20 VOBC01031
Vanaf € 19,95
Kunert Forming Effect 40 panty 346600
€ 15,00 € 22,00
€ 15,00
Kunert Forming Effect 40 panty 346600
SALE
Kunert Forming Effect 40 panty 346600
Oroblu Repos 70 steunpanty VOBC01027
Vanaf € 19,95
Oroblu Shock Up 40 panty VOBC01030
Vanaf € 22,95

Wat zijn steungevende panty’s?

Steungevende panty’s geven steun aan je onderbenen. Wie snel vermoeide benen heeft of kampt met klachten als spataderen of het vasthouden van vocht kan haar klachten verminderen door steungevende panty’s te dragen. Deze panty’s hebben hetzelfde uiterlijk als een klassieke panty. Ze bieden dus veel discretie: niemand ziet dat je een steungevende panty draagt. Steungevende panty’s zijn in verschillende kleuren en diktes verkrijgbaar. Wil jij minder vermoeide benen of heb je een staand beroep? Dan zijn steungevende panty’s precies waarnaar je op zoek bent. Ontdek onze collectie steungevende panty’s van merken als Falke en Oroblu.

Bij Body-Style kun je steungevende panty’s online kopen. Doe je dit liever niet? Dan ben je van harte welkom in onze speciaalzaak in Alkmaar. Hier kun je onze panty’s eerst zelf zien voordat je ze koopt.

Werken steungevende panty’s echt?

Steungevende panty’s werken echt. Er zijn veel vrouwen die baat hebben bij het dragen van een steungevende panty. Bijvoorbeeld dames die een staand beroep hebben of snel vermoeide benen krijgen. Steungevende panty’s zorgen ervoor dat je energieke benen hebt die de support krijgen die ze nodig hebben. Steungevende panty’s geven de meeste steun rond de enkels en kuiten. Meer naar boven toe vermindert de steun geleidelijk aan. Hierdoor wordt de bloedcirculatie ondersteund Op deze manier worden spataders, opgezette benen en andere ongemakken voorkomen.

In onze webshop tref je enkel steungevende panty’s aan die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. De panty’s zijn gemaakt van comfortabele materialen die je benen op mooie wijze uit laten komen. Daarnaast bieden ze de ondersteuning die jij nodig hebt.

Voor wie zijn steungevende panty’s bedoeld?

Steungevende panty’s zijn bedoeld voor vrouwen in alle soorten, maten en leeftijden. Sommige dames vinden een steungevende panty gewoon een stuk prettiger zitten dan een klassieke panty. Andere dames hebben een staand beroep of zijn werkzaam op grote hoogte. Denk bijvoorbeeld aan stewardessen. De luchtdruk in het vliegtuig is anders dan op de grond, waardoor je sneller vocht vasthoudt of klachten van de onderbenen krijgt. Om dezelfde reden worden steungevende panty’s ook vaak gedragen tijdens lange vluchten. Steungevende panty’s kunnen worden gedragen als je al klachten hebt, maar ook ter voorkoming van bepaalde beenklachten.

Ben je benieuwd wat steungevende panty’s voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens rond in onze webshop en laat je verrassen door de keuzemogelijkheden die er zijn.

Hoe zien steungevende panty’s eruit?

Steungevende panty’s lijken qua uiterlijk op klassieke panty’s. Er is keuze uit verschillende kleuren en diktes. Niemand ziet dat je een steungevende panty draagt. Zelf merk je het des te meer. Je krijgt minder snel vermoeide benen en als je een staand beroep uitoefent merk je dat je de dag beter doorkomt. Anderen merken echter niets aan je: je benen zien er hetzelfde uit als wanneer ze in een klassieke panty gehuld zijn. Je kunt ze dan ook op dezelfde manier combineren met verschillende outfits.

Draag ze onder een mooie rok of jurk of zelfs onder een broek als je behoefte hebt aan extra steun maar niet graag jurkjes draagt. Steungevende panty’s kunnen worden gedragen naar je werk, als je een feestje hebt of gewoon onder je dagelijkse outfit. Je kunt er alle bezigheden mee uitvoeren die je gewoonlijk in een panty uitvoert.

Zitten steungevende panty’s prettig?

Steungevende panty’s zitten erg prettig. Het draagcomfort is vergelijkbaar met dat van een gewone panty van goede kwaliteit. Vaak zijn de voetjes van de panty verstevigd. Het enige verschil dat je merkt is dat de panty steun geeft op de plekken waar jij dat nodig hebt. Veel vrouwen omschrijven een steungevende panty zelfs als comfortabeler dan een klassieke panty. Natuurlijk wil niet elke vrouw hetzelfde op het gebied van panty’s, maar je kunt zeker stellen dat onze steungevende panty’s veel comfort bieden en prettig zitten. Ook als je ze voor een langere tijd draagt.

Steungevende panty’s zijn gemaakt om comfort te geven. Veel modellen hebben dan ook een rekbaar en comfortabel broekje dat fijn draagt. Een steungevende panty moet immers op alle plekken lekker zitten, zodat je de dag op je allerbest doorkomt.

Steungevende panty’s kopen

Wil jij een steungevende panty van een goed merk kopen? Dan ben je bij Body-Style aan het juiste adres. Je kunt uit diverse steungevende panty’s van verschillende merken kiezen. Uiteraard breidt ons assortiment zich met regelmaat uit. Heb je nog vragen over onze steungevende panty’s of wil je meer weten over onze andere dames beenmode? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door de klantenservice te bellen of ons een e-mail te sturen.

Toon meer Toon minder
Bezig met laden...
Bezig met laden...