Spaarsysteem voor vaste klanten van Body-Style

Vaste klanten van Body-Style sparen voor een kortingsbon van €10,00. Alle aankopen bij Body-Style, zowel in de winkel, als in de webshop, tellen mee.

Zodra je €10,00 gespaard hebt, krijg je van ons een seintje. Je kunt deze korting direct gebruiken bij je aankoop in onze winkel in Alkmaar. We sturen je ook een mail met een kortingsbon die je kunt gebruiken in de webshop. Je kunt je gespaarde korting dus gebruiken op al je aankopen bij Body-Style.

Zo spaar je

Alle klanten die bij ons geregistreerd staan, sparen automatisch. Al je aankopen tellen mee, zowel online in de webshop als offline in de winkel. Bij iedere €25,00 die je bij ons besteedt, spaar je €1,00. Je spaart voor korting met al je aankopen, met uitzondering van uitverkoop artikelen en (vaste) aanbiedingen.

Als je online bestelt, dan gaat het sparen vanzelf. Als je in de winkel koopt, moet je ons tijdens het afrekenen laten weten dat je een klantenaccount hebt. Dan registeren we je aankopen en spaar je direct. 

Je online aankopen worden aan je bestaande account in de winkel gekoppeld op basis van je e-mailadres. Als je al account hebt, maar geen e-mailadres hebt opgegeven, of een ander e-mailadres, dan kan het zijn dat je online bestelling apart verwerkt wordt. Je spaart dan wel, maar het gaat niet zo snel als je misschien zou willen. Twijfel je of dit goed gaat? Neem dan contact met ons op.

Korting gebruiken in de winkel

Wanneer je in de winkel afrekent en je hebt €10,00 gespaard, dan kan je de korting direct gebruiken.  Je kunt natuurlijk ook doorsparen voor een hogere korting of een speciale aankoop.

Korting gebruiken in de webshop

Zo gebruik je de kortingsbon die we je gemaild hebben in de webshop:

  • Log in op je bestaande klantenaccount (rechts bovenaan de pagina of via deze link) of maak er een aan via deze link: maak een klantenaccount
  • Als je klaar bent met shoppen kun je in het winkelmandje de kortingscode invoeren die we je gemaild hebben. 
  • Je ziet onder je bestelde artikelen de tekst "% Pas kortingscode toe"
  • Klik op “Pas kortingscode toe”, voer de code in en klik op “Korting doorvoeren”

Heb je problemen met de verwerking van de kortingscode? Typ hem dan over in plaats van kopiëren, met alle streepjes, zonder spaties en klik dan een keer op verversen.

 

© Body-Style Alkmaar | december 2021

Bezig met laden...
Bezig met laden...