Bodystyle beenmode & bodyfashion is een grote winkel in het centrum van Alkmaar. Deze webshop is daar een onderdeel van. 

Mevr Groenland in 1959

In 1959 is mevrouw Groenland een klein winkeltje in kousen en sokken begonnen aan de Laat in Alkmaar. De winkel heette toen de Micro Kousenbar. De winkel is inmiddels meerdere keren verhuisd en uitgebreid. 

In 2001 heeft de dochter de winkel overgenomen en is de naam veranderd naar Bodystyle beenmode & bodyfashion. De collectie is enorm uitgebreid en de winkel is inmiddels ook een stuk groter geworden. Tegenwoordig is de winkel weer gevestigd aan dezelfde straat als waar het ooit begonnen is, de Laat in Alkmaar. 

In onze webshop proberen wij je een overzicht te geven van onze zeer uitgebreide collectie. Wilt je alles eens zien, voelen of passen? Kom dan gerust langs in Alkmaar. Ons verkoopteam helpt je graag en deskundig.

Wij zijn 7 dagen per week geopend, kijk hier voor onze winkelopeningstijden

Wij kunnen alles naar je opsturen! Zoek je iets wat je niet in deze webshop kunt vinden? Alles wat wij in de winkel verkopen, kunnen wij ook naar je opsturen. Wij kunnen ook soms artikelen voor je bestellen die niet in ons assortiment zitten. Dus zoekt je iets speciaals en kun je het hier niet vinden? Neem gerust contact met ons op!

Heb je advies nodig? Heb je een vraag over maten, kleuren of pasvorm? Dan kan je natuurlijk bij ons verkoopteam terecht, we helpen je graag met passend advies! Neem contact met ons op via de mail of bel ons tijdens winkel openingstijden. Wij denken graag met je mee en helpen je graag om de juiste keus te maken. 

 

Bezig met laden...
Bezig met laden...