Reserveren en bekijken

Wil je het eerst nog even bekijken? Dat kan heel makkelijk!

Heb je leuke artikelen gezien in onze webshop, maar zou je ze toch graag nog even in het echt willen zien of willen passen voordat je ze koopt? Dat kan! Je kunt via de webshop een reservering maken. Je shopt dan op je gemak de artikelen bij elkaar die je wilt zien of passen en laat ze apart leggen in de winkel. Dat scheelt tijd en voorkomt dat je het in de winkel niet kunt vinden.

We hebben (bijna) alles wat in de webshop staat op voorraad in Alkmaar. Sommige artikelen, zeker artikelen die afgeprijsd zijn, hangen echter niet meer in de winkel. We moeten ze dan uit het magazijn voor je halen. Dat doen we uiteraard graag, maar daar hebben we op een drukke dag niet altijd tijd voor. 

Maak een reservering

Als je een artikel gezien hebt in de webshop wat je graag wil bekijken of passen dan maak je een zgn. reservering. We zoeken dan alles voor je bij elkaar en mailen je wanneer je bestelling klaar staat. 

Hoe werkt dat?

  • Shop alles wat je wilt zien of passen in de webshop en bestel dit zoals je een normale bestelling plaatst.
  • Als je naar de webshop kassa gaat, dan kies je bij verzending "afhalen in onze winkel in Alkmaar"  
  • Kies bij de betaalmethodes voor "betalen in de winkel". Dit staat helemaal onderaan.
  • Plaats je bestelling

Wij ontvangen je bestelling en gaan alles voor je bij elkaar zoeken. Je krijgt van ons een mailtje als we je bestelling klaar hebben staan. Je kunt dan op je gemak alles bekijken en eventueel zelfs passen. Heb je je keuze gemaakt, dan reken je af in de winkel, zoals je dat normal ook doet. (Let op:  kousen en  panty's kunnen niet gepast worden)