Kniekousen zonder elastiek

Op deze pagina vind je al onze kniekousen zonder elastiek. Deze zijn ideaal om te dragen als je benen gevoeliger zijn voor strakke sokken. Mensen met diabetes, spataderen of gewoon gevoelige benen hebben vaak baat bij kniekousen zonder elastiek. Door de simpele, elegante designs kunnen ze gedragen worden bij iedere outfit.

Sorteer op

5 producten

FALKE Sensitive London dames kniekousen 46672
Vanaf € 20,00
FALKE Sensitive Berlin dames kniekousen 46229_1
Vanaf € 26,00
FALKE Sensitive Berlin dames kniekousen 46229
Hudson Relax Cotton dames kniekousen 120005360_1
Vanaf € 14,50
Hudson Relax light kniekousje 120005302_1
Vanaf € 11,50
Hudson Relax Wool mix dames kniekousen 120015310_1
Vanaf € 16,00
Hudson Relax Wool mix dames kniekousen 120015310

Waarom kniekousen zonder elastiek?

Kniekousen met elastiek staan heel leuk, maar soms zitten ze gewoon niet lekker. Als je benen vocht vasthouden of als je spataderen hebt, kan het elastiek in de boord van normale kniekousen in de loop van de dag pijnlijk in je benen snijden. Misschien heb je het al wel meegemaakt dat je aan het einde van de dag je kousen uittrekt en de afdruk van de boord duidelijk te zien is.

Bij kniekousen zonder elastiek zit er geen extra elastiek in de boord. Dit zorgt ervoor dat je de kousen de hele dag kunt dragen, zonder dat ze pijn gaan doen of je bloedcirculatie afsnijden. Ook na het uittrekken heb je nergens last van. Voor mensen met diabetes, spataderen of benen die om een andere reden gevoelig of gezwollen zijn is dit echt een uitkomst.

Heel comfortabel

Doordat kniekousen zonder elastiek minder strak om de benen zitten, zijn ze heel comfortabel. We krijgen van klanten soms de vraag of de kousen niet gemakkelijk afzakken, maar daar hoef je je geen zorgen om te maken. Ook zonder strak elastiek aan de bovenkant blijven deze kousen prima op hun plaats en hoef je ze niet vaker op te trekken dan andere kniekousen.

Kniekousen zonder elastiek zitten niet alleen comfortabel doordat ze geen elastiek in de boord hebben, maar ook omdat ze vaak met gladde naden gemaakt worden. Zo zitten de sokken niet alleen comfortabel bij je kuiten, maar ook rond je tenen. De kousen worden gemaakt van katoen of van een wol en katoen mix. Zo heb je kniekousen voor warmere en koude dagen.

Hoe staan kniekousen zonder elastiek?

Deze kniekousen zijn niet alleen heel praktisch, maar zien er ook nog elegant uit. Het verschil tussen kniekousen met elastiek en zonder elastiek is eigenlijk niet te zien als je ze draagt. De meeste van onze kniekousen zonder elastiek zijn te koop in verschillende, neutrale kleuren zoals zwart, beige, bruin en marineblauw. Zo staan ze goed bij iedere outfit.

We verkopen kniekousen zonder elastiek van verschillende merken, die we zowel selecteren op kwaliteit als op het uiterlijk van de kousen. Hieronder staan een paar van onze merken beschreven. Doordat we constant op zoek zijn naar kousen om ons assortiment mee aan te vullen, kan het gebeuren dat we deze merken tijdelijk niet hebben, of juist merken toevoegen die hier nog niet tussen staan.

Hudson

Hudson is een Duits merk van beenmode dat bij het ontwerpen van sokken, kniekousen en leggings altijd het comfort van de drager voorop stelt. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld vaak gladde naden en soepele boorden, zodat de sokken, kousen en leggings nergens knellen. Het is niet vreemd dat juist dit merk kniekousen zonder elastiek maakt.

Naast comfort houdt Hudson zich ook bezig met de kwaliteit van de beenmode. De sokken, kniekousen en leggings van Hudson zijn altijd gemaakt van goede en duurzame materialen. Hierdoor zitten de kniekousen lekker, staan ze mooi en gaan ze ook lang mee. Het katoen dat Hudson gebruikt vormt zich naar je voet en blijft de hele dag lekker zitten.

Falke

Ook familiebedrijf Falke maakt sokken en kousen van hoge kwaliteit. De sokken van Falke zijn een investering die zichzelf zeker terugbetaald, doordat de sokken heel comfortabel zitten en lang meegaan. Falke maakt allerlei soorten sokken, van kniekousen zonder elastiek tot lage sokken die niet te zien zijn in nette herenschoenen. Bij dit merk kun je ook wandel- en sportsokken vinden. Ze zijn echt van alle markten thuis.

De sokken van Falke zijn dan ook echt geoptimaliseerd voor hun doel. Zo hebben wandelsokken extra dikke zolen en lage sokken goed elastiek zodat ze lekker blijven zitten. Uiteraard zijn ook de kniekousen zonder elastiek gemaakt met oog voor het gebruik. Er is veel aandacht besteed aan het comfort van de kousen en je kunt ervan uitgaan dat deze kniekousen goed omhoog blijven zitten.

Wanneer draag je kniekousen zonder elastiek?

Kniekousen zonder elastiek kunnen eigenlijk altijd en overal gedragen worden. Deze sokken zijn ideaal als je op een dag veel moet bewegen of staan, maar je kunt ze ook gewoon in huis dragen op een luie zondag. De enige momenten waarop je de kniekousen misschien beter in de kast kunt laten, is op momenten dat je sowieso geen sokken wilt dragen, zoals op het strand of bij het zwembad.

Doordat deze kniekousen neutrale kleuren hebben, kun je ze ook bij iedere outfit dragen. Beige of bruine kniekousen vallen nauwelijks op bij je huid en zwarte of marineblauwe sokken misstaan eigenlijk nooit. Deze kousen kunnen daarom goed gedragen worden bij je alledaagse outfit, maar ook onder een feestelijke jurk. Draag je een broek die te strak is om kniekousen onder te dragen? Bekijk dan onze sokken zonder elastiek eens.

Ontdek ons assortiment

BodyStyle is een winkel en webshop die gespecialiseerd is in beenmode en ondergoed. Naast kniekousen zonder elastiek hebben we nog veel meer praktische, comfortabele en elegante items. Ons assortiment gaat van felgekleurde Happy Socks tot onopvallend corrigerend ondergoed en van mooie lingerie tot sportsokken. Benieuwd wat we allemaal nog meer verkopen? Bekijk dan de rest van onze catalogus eens!

Toon meer Toon minder
Bezig met laden...
Bezig met laden...