Steungevende kniekousen

Steungevende kniekousen zijn kniekousen die je onderbenen net iets meer steun geven dan de klassieke kniekous. Ze lijken niet op de traditionele steunkousen, maar het zijn modieuze kniekousen die ervoor zorgen dat je benen minder snel vermoeid raken. Bij Body-Style kun je terecht voor steunkousen en compressiekousen van topmerken als Oroblu en Kunert.

Sorteer op

5 producten

Kunert Fly&Care 40 pantykousjes  110198900_1
Vanaf € 18,00
Kunert Fly&Care dames kniekousen 110268900
Vanaf € 22,00
Kunert super control 40 kniekousjes 110184100
Vanaf € 9,00
Bahner steunkniekousje 70 301
Vanaf € 21,95
Oroblu mi bas Repos 70 VOBC01058
Vanaf € 11,95

Wat zijn steungevende kniekousen?

Steungevende kniekousen moeten niet worden verward met steunkousen. Steungevende kniekousen zien er van de buitenkant hetzelfde uit als klassieke kniekousen. Ze zijn in verschillende tinten verkrijgbaar en kunnen met diverse outfits gecombineerd worden. Meestal worden ze onder een lange broek, rok of jurk gedragen zodat ze niet zichtbaar zijn onder je outfit. Compressiekousen geven je onderbenen meer steun dan een reguliere kniekous. Ook wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Compressiekousen geven meerdere drukpunten in het onderbeen waardoor dit effect optreedt. De kniekousen zijn daarnaast gemaakt van zacht, soepel materiaal dat prettig zit.

De steunkousen van Oroblu en Falke hebben een neutrale, stijlvolle uitstraling. Daarnaast bieden ze een optimaal draagcomfort, zodat je de hele dag door geniet van support. Dames die compressiekousen dragen ervaren doorgaans een energieker, lichter gevoel in hun onderbenen dan bij het gebruik van klassieke kniekousen die geen steun bieden.

Voor wie zijn steunkousen bedoeld?

Steungevende kniekousen kunnen door alle dames worden gedragen. Het dragen van deze kniekousen is niet gebonden aan leeftijd, kledingmaat of andere factoren. Vind jij dat je wel wat extra support kunt gebruiken? Dan zijn steunkousen wellicht ook iets voor jou. Vrouwen die een staand beroep hebben kunnen bijvoorbeeld baat hebben bij compressiekousen. Hierdoor wordt de voet en het onderbeen ontlast, waardoor je langer kunt blijven staan zonder ongemak of pijn. Ook tijdens lange vluchten worden compressiekousen nog weleens gedragen. Sommige mensen krijgen tijdens zo’n vlucht namelijk last van hun onderbenen door het drukverschil in de vliegtuigcabine.

Heb je last van spataderen of houd je vocht vast? Ook dan kunnen steungevende kniekousen extra ondersteuning bieden. Tijdens een langere wandeling kunnen compressiekousen er ook voor zorgen dat je minder snel vermoeide benen krijgt. Ben je op zoek naar comfortabele kniekousen die je gedurende een lange werkdag kunt dragen? Dan hebben wij in onze webshop precies het product waar je naar op zoek bent.

Zitten compressiekousen prettig?

Compressiekousen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal dat soepel en zacht aanvoelt op de huid. Je hebt dus geen last van strakke kousen die zorgen voor een knellend of oncomfortabel gevoel. De steunkousen hebben een brede boord die voor extra comfort zorgt. Wel is het van belang om de juiste maat kniekous te bestellen. Houd er verder rekening mee dat een merk als Oroblu van Italiaanse makelij is: kousen van dit merk zullen dus wat kleiner uitvallen dan kousen van andere Europese merken. Heb je hele stevige kuiten? Dan kun je het beste een maatje groter bestellen dan je normaal draagt.

Steungevende kniekousen zijn wel elastisch. Hierdoor vormen ze zich zo goed mogelijk naar jouw been. Zo geven ze steun waar jij dat nodig hebt.

Hoe worden compressiekousen gestyled?

Compressiekousen worden op dezelfde manier gedragen als veel andere kniekousen. De steunkousen van Oroblu hebben een glad uiterlijk en zijn in verschillende tinten verkrijgbaar. Draag je ze in een deels open schoentje? Dan zal het net lijken of je een wat dikkere panty draagt. Steungevende kniekousen worden vooral gedragen onder een lange broek, jurk of rok. Onder een kortere rok wordt vaak voor een langere kous, panty of maillot gekozen. Je kunt aan de kniekousen overigens niet zien dat ze support geven.

Draag steungevende kniekousen onder elke outfit die je wilt. Of je nu een wandeling gaat maken, een dagje vrij bent of een lange werkdag voor de boeg hebt: compressiekousen maken je dag een stuk lichter en minder vermoeiend.

Online steungevende kniekousen kopen

Bij Body-Style kun je terecht voor het online kopen van steungevende kniekousen. Deze compressiekousen bieden een lichte ondersteuning tijdens momenten waarop jij dat nodig hebt. Wil je minder snel vermoeide benen krijgen tijdens je werkdag of tijdens een wandeling? Dan zijn steunkousen misschien precies wat je zoekt. Ze geven je benen een stijlvolle en verzorgde uitstraling. Het valt niet op dat de kniekousen extra steun bieden. Voor een discrete ondersteuning kun je het beste kiezen voor steungevende kniekousen uit onze webshop. Koop je ze liever persoonlijk? Dan kun je ook terecht in onze speciaalzaak in Alkmaar. Je bent van harte welkom!

Mis je nog bepaalde steungevende kniekousen in onze webshop? Neem dan vooral even contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van kniekousen die goed passen bij jou en je situatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de steunkousen van je keuze speciaal voor je te bestellen. Ben je op zoek naar andere dames kniekousen? Bij ons kun je ook heel goed slagen voor effen kniekousen en bewerkte kniekousen. Ook bieden wij een mooi assortiment van heren kniekousen.

Toon meer Toon minder
Bezig met laden...
Bezig met laden...