Ruilen en Retourneren

Bij Bodystyle beenmode & bodyfashion doen we ons best om elke bestelling naar volle tevredenheid te verwerken. Wij proberen een zo duidelijk mogelijke omschrijving van onze producten te geven. Je kunt voor vragen over de juiste maat op de pagina maatadvies kijken en ook kun je altijd contact met ons opnemen als je twijfelt.

Toch kan het voor komen dat je niet tevreden bent over een artikel of dat er iets misgaat met je bestelling.

 

Verkeerd geleverd

Controleer bij aflevering van je bestelling, vóórdat je de artikelen uit de verpakking haalt, of de juiste artikelen geleverd zijn. 

Heb je een verkeerd artikel of niet de juiste maat of kleur ontvangen? Onze excuses! Natuurlijk doen wij ons uiterste best om de juiste artikelen op te sturen, maar soms gaat het wel eens fout. Uiteraard mag je kosteloos omruilen. Stuur ons een mailtje met als onderwerp “verkeerd artikel”. Vermeld in je mail het ordernummer en wat er mis is gegaan. Stuur het artikel naar ons terug, voldoende gefrankeerd en met een briefje (of een print van de mail) met je gegevens en wat er fout is gegaan. Wij zorgen dat je het juiste artikel toegestuurd krijgt. Uiteraard krijg je in dit geval de portokosten van ons vergoed.

 

Ruilen en retourneren

Ontdek je dat je toch een andere kleur of maat had willen hebben? Natuurlijk mag je een artikel altijd ruilen. Wij hebben hier de volgende spelregels voor opgesteld:

 • Je hebt na ontvangst, 14 dagen de tijd om het bestelde artikel te ruilen of te retourneren.
 • In je ontvangen bestelling zit een retourformulier, vul dit in en voeg dit bij je retourzending. Heb je die niet meer? Download het formulier dan hier.
 • Als je later dan de wettelijke termijn van 14 dagen reageert, dan kunnen we het artikel helaas niet meer terugnemen.
 • Stuur het artikel, goed verpakt en voldoende gefrankeerd, samen met het retourformulier aan ons terug. Pakjes die niet voldoende gefrankeerd zijn of geen retourformulier bevatten, worden niet geaccepteerd.
 • De portokosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening.
 • Wil je een artikel ruilen voor een andere maat of kleur? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan gelijk checken of de gewenste maat en/of kleur op voorraad is en reserveren het artikel voor je.
 • Bij ruiling stuurt Bodystyle beenmode & bodyfashion eenmalig, kosteloos, een nieuw artikel naar je op.
 • Als je een artikel retour zendt en je geld terug wilt, dan zorgen wij dat het bedrag van het teruggestuurde artikel binnen maximaal 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst weer op je rekening staat. Als je gekozen hebt voor achteraf betalen, dan zorgen wij dat je factuur aangepast wordt.
 • Je kunt een artikel ook altijd in onze winkel ruilen of terugbrengen. Neem in dat geval de pakbon of factuur mee als betaalbewijs.
 • Artikelen moeten, indien mogelijk, met de originele, onbeschadigde verpakking retour gestuurd worden. Alle (losse) kaartjes en labels die bij het artikel horen, moeten ook retour.
 • Artikelen die beschadigd of gedragen zijn, worden niet teruggenomen.
 • Panty’s en kousen mogen niet uit de verpakking gehaald worden. Als de verpakking open is geweest, kan dit artikel niet meer worden geruild.
 • Wij controleren de geretourneerde artikelen zorgvuldig op beschadigingen en gebruikssporen.
 • Indien een teruggezonden artikel niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden, wordt het niet geruild of vergoed. Wil je het artikel terug, dan kan dit tegen vergoeding van de verzendkosten.

Download hier het retourformulier!

Bezig met laden...
Bezig met laden...