FALKE Sensitive London dames kniekousen

Op voorraad

Omschrijving

FALKE Sensitive London dames kniekousen Ontdek het ultieme comfort en de duurzaamheid van de FALKE Sensitive London kniekousen. Deze kousen zijn niet alleen heerlijk zacht voor je huid dankzij het hoge katoengehalte, maar ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk. De FALKE Sensitive London bestaat vrijwel volledig uit FALKE - WE CARE - COTTON, een katoenvariant die zorgt voor een besparing van natuurlijke hulpbronnen en voldoet aan maatschappelijke verantwoordelijkheidsnormen. Bovendien is een klein deel van de sokken vervaardigd uit gerecyclede functionele garens, wat zorgt voor extra elasticiteit en een hoog niveau van duurzaamheid.

Deze kniekousen zijn speciaal ontworpen met bijzonder zachte en gevoelige Sensitive-boorden, in combinatie met zeer platte naden en een anatomische FALKE-pasvorm, om een perfecte pasvorm te garanderen zonder dat ze knellen. Dit maakt de FALKE Sensitive London kniekousen geschikt voor mensen met bijzonder drukgevoelige benen en diabetici.

Naast het comfort en de duurzaamheid, bieden deze kousen ook optimale ondersteuning dankzij versterkte belastingszones. Of je nu een lange wandeling maakt of een hele dag op je voeten staat, de FALKE Sensitive London kousen zorgen ervoor dat je voeten goed verzorgd worden.

Kies voor de FALKE Sensitive London kniekousen en geniet van het luxueuze gevoel op je huid, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame toekomst. Met hun milieuvriendelijke materiaalsamenstelling en hoogwaardige pasvorm zijn deze kousen een must-have voor iedereen die comfort en duurzaamheid belangrijk vindt.

  • Milieuvriendelijke materiaalsamenstelling: duurzaam katoen en gerecyclede functionele garens
  • FALKE – WE CARE – COTTON: hulpbronbesparend, maatschappelijk verantwoord, traceerbaar
  • Zachte comfortabele boorden en platte scheringnaden voor een drukvrije pasvorm op het been en de voet
  • Geschikt voor bijzonder drukgevoelige benen en diabetici
  • Optimale ondersteuning door versterkte belastingszones
  • Anatomische FALKE-pasvorm (L/R)

Samenstelling: 96% katoen, 2% elasthane, 2% polyamide

Bezig met laden...
Bezig met laden...