ondergoed

Als je nieuwe boxershorts gaat kopen, kun je natuurlijk gewoon kiezen voor simpele, zwarte basics. Heb je echter zin in wat meer kleur in je kledingkast? Dan zijn de onderbroeken van Xpooos precies wat jij zoekt.

Sorteer op

6 producten

Xpooos Herenboxer Vintage Mobile 66030 7000 multicolour
SALE
Xpooos Herenboxer Vintage Mobile 66030 7000 multicolour
Xpooos Herenboxer Joker 66031 7000 multicolour
Vanaf € 18,95
Xpooos Zandvoort herenboxer 66026 7000 multicolour_1
Vanaf € 18,95
Xpooos Vincent herenboxer 66023 7000 multicolour_1
Vanaf € 18,95
Xpooos herenboxer Vinyl 66019 7000 ass_1
€ 9,00 € 18,95
-53%
Xpooos herenboxer Vinyl 66019 7000 ass
SALE
Xpooos herenboxer Vinyl 66019 7000 ass
Xpooos herenboxer Gambling 66017 7000 ass_1
€ 13,26 € 18,95
-30%
Xpooos herenboxer Gambling 66017 7000 ass
SALE
Xpooos herenboxer Gambling 66017 7000 ass

Kleurrijke boxershorts

De boxershorts van Xpooos vallen direct op als je ze ziet. Ze zijn altijd versierd met de leukste patronen en zijn fel gekleurd. De brede band aan de bovenkant laat de merknaam zien, zodat er geen twijfel over bestaat wat voor ondergoed je aanhebt. Van deze gezellige boxershorts word je vanzelf vrolijker. Ze zijn een onopvallende manier om je outfit wat kleurrijker te maken.

De kwaliteit van Xpooos ondergoed is hoog en de pasvorm is ook goed. Daardoor zien deze boxershorts er niet alleen mooi uit, maar zitten ze ook nog eens lekker. Je kunt Xpooos boxershorts kopen in allerlei verschillende thema’s. Mocht er op dit moment geen bij zitten die bij jou past? Kom dan zeker over een tijdje nog eens terug, want het assortiment verandert regelmatig.

Erg comfortabel

Zoals genoemd zijn de boxers van Xpooos niet alleen mooi, ze zitten goed. Xpooos besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de boxers en kiest goede stoffen uit voor extra comfort. Deze boxers zijn voor het grootste gedeelte gemaakt van hoge kwaliteit katoen. Katoen wordt heel veel gebruikt voor kleding en is daar ook erg geschikt voor.

Een van de voordelen van katoen, is dat het zacht is en makkelijk te vormen is tot een comfortabele pasvorm. Ook is het een ademende stof, zodat je het in deze boxershorts niet snel te warm zult krijgen. De onderbroeken hebben een brede band aan de bovenkant en korte pijpjes. Hierdoor blijft je boxer goed zitten, ook als je veel aan het bewegen bent.

Hoge kwaliteit

Boxershorts van hoge kwaliteit zijn nuttiger dan je misschien denkt. Zo blijft de stof bijvoorbeeld langer mooi als je boxer van hogere kwaliteit is. De onderbroeken van Xpooos zullen niet snel verslijten en ook de kleuren vervagen niet gauw in de was. Dat laatste is zeker voor deze boxers een groot voordeel, omdat de kleurrijke prints ze juist zo aantrekkelijk maken.

De hoge kwaliteit heeft ook weer invloed op het comfort, waar we het net over hadden. Onderbroeken die gemaakt worden met aandacht voor de pasvorm en met hoogwaardige materialen, zitten gewoon lekkerder. Deze pasvorm blijft ook nog eens langer intact.

Onderbroeken met de leukste prints

De kwaliteit en het comfort zijn heel belangrijk, maar uiteindelijk koop je Xpooos onderbroeken waarschijnlijk vooral omdat ze er zo leuk uitzien. De boxershorts van Xpooos worden gemaakt in heel veel verschillende kleuren en thema’s. Zo zijn er boxershorts met een sport-thema, of met auto’s, maar ook prints die meer te maken hebben met muziek of vakantie.

Je kunt dus Xpooos boxershorts kopen voor iedere dag. Het maakt niet uit wat je hobby’s zijn, of in wat voor humeur je die dag bent. De thema’s verschillen niet alleen van elkaar, maar ook de kleuren zijn gevarieerd. Hou jij meer van één rustige achtergrondkleur, of wil je juist een onderbroek met heel veel verschillende kleuren?

Waarom een boxer met print kiezen?

Onderbroeken met prints zijn al zeker 15 jaar in de mode en zullen voorlopig nog niet gaan verdwijnen. Maar wat heb je eigenlijn aan een onderbroek met print, als je daar toch een broek overheen draagt? Ze zijn natuurlijk voor jezelf leuk om te dragen. Als je je ’s ochtends aankleed, of ’s avonds uitkleedt, dan zie je je onderbroek zelf en wordt je blij van de kleuren.

Het kan ook leuk zijn om een onderbroek met een vrolijk printje te dragen als je bij je partner bent. Niet iedereen is dol op lingerie voor mannen, maar een leuke boxershort die goed zit en mooie kleuren heeft, ziet er altijd goed uit. Natuurlijk hangt dat ook af van de voorkeuren van je partner.

Over Xpooos

Als je kijkt naar de producten van Xpooos, is het wel duidelijk waar de focus van dit merk ligt. Hun sokken zijn al even kleurrijk als hun boxershorts. De naam Xpooos is dan ook niet voor niets gekozen. ‘Expose’ in het Engels betekent ‘laten zien’ en met deze sokken en onderbroeken laat jij zien wie je bent. Ook val je natuurlijk meer op als je felle kleuren draagt.

De drie O’s in de merknaam Xpooos staan er niet zomaar. Ze hebben alle drie een betekenis, namelijk: Original, Outstanding and Out of this world. Met die naam laat Xpooos zien dat hun producten niet alleen super creatief zijn, maar ook zijn gemaakt met veel aandacht voor kwaliteit.

Andere leuke onderbroeken

Ben je door het zien van deze boxers nieuwsgierig geworden naar andere merken die onderbroeken met leuke patroontjes verkopen? Dan hebben we nog een aantal merken in huis die je zeker moet bekijken. Zo is Björn Borg bijvoorbeeld al jarenlang een bekend en populair merk dat boxershorts in allerlei verschillende thema’s en kleuren maakt.

Ook bij Mundo Unico kun je gave boxershorts vinden met patroontjes. Deze zijn vaak wat abstracter en hebben geen specifiek thema. Ze vallen meer op door hun felle kleuren. Het merk Muchachomalo maakt onderbroeken met patroon en onderbroeken in effen kleuren. Je koopt ze meestal in sets van 2 of meer, waardoor je per dag kunt kiezen of je zin hebt in een patroon of vandaag juist niet.

Toon meer Toon minder
Bezig met laden...
Bezig met laden...