Zero Modal

In de lijn Sloggi Zero modal vind je het ondergoed van de Sloggi Zero Feel serie dat gemaakt is van modal. Deze slips zijn zo gemaakt dat ze onder je kleding zo goed als onzichtbaar zijn en de hele dag lekker zitten.

Sorteer op

1 product

Sloggi ZERO Modal hipster 10184933_1
-64%
Sloggi ZERO Modal hipster 10184933
SALE
Sloggi ZERO Modal hipster 10184933

Onzichtbaar ondergoed?

Sloggi heeft met de Zero Feel serie gefocust op het maken van damesondergoed dat geen naden heeft, of geplakte, gladde naden. Dit heeft voordelen voor het draagcomfort en voor je outfit. De naden van je ondergoed zijn vaak de plekken die het eerst gaan schuren. Sloggi Zero kun je de hele dag probleemloos dragen, zonder dat schurende gevoel.

De naden zijn bij het meeste ondergoed ook wat dikker en vallen daardoor sneller op als je bijvoorbeeld een strak shirt of strakke jurk draagt. Bij Sloggi Zero heb je daar geen last van, omdat de naden glad tegen je huid aan zitten. Dit is dus de ideale ondergoedserie om te dragen als je lijntjes wilt voorkomen.

Voordelen van modal

Modal is een stof die veel op viscose lijkt. Het is een zachte en gladde stof die heerlijk aanvoelt. Ook absorbeert het nog beter dan katoen, waardoor het niet snel zweterig aan gaat voelen. Hoewel Modal semisynthetisch is, is het toch een stof die vrij duurzaam geproduceerd wordt. De kwaliteit van modal is ook hoog. Deze onderbroeken gaan lang mee.

Toon meer Toon minder
Bezig met laden...
Bezig met laden...