Kunert Fly&Care 40 pantykousjes

Op voorraad

Omschrijving

Ontdek de Fly & Care 40 Pantykousjes: Jouw Dagelijkse Steun voor Vitale Benen

De Fly & Care 40 serie is de perfecte oplossing voor vermoeide benen en voeten. Deze semi-opaque kniekous, met een subtiele matte uitstraling en een dikte van 40 denier, biedt de hele dag door ongeëvenaarde ondersteuning. Deze kniekous behoort tot steunklasse 3, slechts één stap onder medische steunkousen, en levert een indrukwekkende compressie van 11-14 mmHg, gemeten in millimeter kwikdruk.

Dankzij de nauwkeurig gedoseerde druk van 11-14 mmHg wordt de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer gestimuleerd, zwellingen voorkomen en het risico op trombose verminderd. Het resultaat? Minder snel vermoeide benen die lichter en vitaler aanvoelen. Of je nu een baan hebt waarin je veel moet staan, zitten, lopen of reizen, deze pantykous is jouw ideale metgezel.

De Kunert Fly & Care 40 serie is ontwikkeld in samenwerking met de ervaren stewardessen van Lufthansa, een van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen. Kies voor comfort en welzijn met deze kniekous en geniet elke dag van frisse, energieke benen.

Bezig met laden...
Bezig met laden...