Kunert Fly&Care 40 panty

Op voorraad

Omschrijving

Fly & Care 40: Jouw Ultieme Steunpanty voor Vitaliteit

Wil jij de hele dag door frisse en energieke benen ervaren zonder vermoeidheid? Maak kennis met de Fly & Care 40, een semi-opaque steunpanty met een subtiele matte uitstraling en een stevigheidsniveau van 40 denier. Deze panty behoort tot steunklasse 3, slechts één stap verwijderd van medische steunpanty's, en biedt een compressie van 11-14 mmHg, wat staat voor millimeter kwikdruk en de mate van ondersteuning aangeeft.

Dankzij de constante druk van 11-14 mmHg op je benen, wordt de bloed- en zuurstofstroom in je bloedvaten verbeterd, waardoor zwelling wordt voorkomen. Dit resulteert in minder snel vermoeide benen en een gevoel van vitaliteit gedurende de dag. Of je nu een baan hebt waarbij je veel moet staan, zitten of reizen, de Fly & Care 40 is de ideale metgezel.

Deze revolutionaire panty is ontwikkeld in samenwerking met Lufthansa, een van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen, en is getest en goedgekeurd door professionals zoals stewardessen. Kies voor Fly & Care 40 en geef je benen de ondersteuning en zorg die ze verdienen, zodat je altijd op je best kunt presteren.

 

Bezig met laden...
Bezig met laden...