FALKE Temple Angel maillot

Op voorraad

Omschrijving

Falke Temple Angel Maillot: Elegantie en Natuurlijke Vezels in Perfecte Harmonie

De Falke Temple Angel maillot is een opmerkelijk fijne panty die elegantie, mode en natuurlijke vezels op prachtige wijze combineert in een schitterend jacquardpatroon. Dit patroon is geïnspireerd door de architectonische meesterwerken van de Griekse oudheid, wat een vleugje klassieke schoonheid aan je outfit toevoegt.

Wat deze maillot nog specialer maakt, is het gebruik van natuurlijke materialen zoals lyocell en wol. Lyocell staat bekend om zijn zachtheid en milieuvriendelijkheid, terwijl wol warmte en isolatie biedt. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat je niet alleen stijlvol bent, maar ook comfortabel en warm, wat vooral belangrijk is tijdens koude seizoenen.

Dankzij het gebruik van elastaan biedt de maillot de perfecte Falke-pasvorm, wat betekent dat hij mooi aansluit en maximaal comfort biedt, de hele dag door.

Kortom, met de Falke Temple Angel maillot voeg je een vleugje klassieke elegantie toe aan je outfit, terwijl je kunt genieten van de voordelen van natuurlijke vezels en een uitstekende pasvorm. Deze maillot is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar stijl, comfort en warmte.

Samenstelling: 58% lyocell, 25% polyamide, 15% wol, 2% elasthane 

Bezig met laden...
Bezig met laden...