over BodyStyle

ONZE WINKEL

Bodystyle beenmode & bodyfashion is een grote winkel in het centrum van Alkmaar. Deze webwinkel is daar een onderdeel van. Al sinds 1959 verkopen wij kousen en sokken. Wij mogen dan ook gerust zeggen dat we daar heel veel van weten. Ook in bodyfashion hebben wij inmiddels een uitgebreide collectie. Wij hebben de grootste collectie herenondergoed in Alkmaar, maar ook voor dameslingerie en ondergoed kun je bij Bodystyle goed slagen.

In onze webshop proberen wij je een overzicht te geven van onze zeer uitgebreide collectie. Wilt je alles eens zien, voelen of passen? Kom dan gerust langs in Alkmaar. Ons verkoopteam helpt je graag en deskundig.

Wij zijn 7 dagen per week geopend, kijk hier voor onze winkelopeningstijden 

 

ALLES KAN OPGESTUURD WORDEN!

Zoek je iets wat je niet in deze webshop kunt vinden? Alles wat wij in de winkel verkopen, kunnen wij ook naar je opsturen.

Wij kunnen ook soms artikelen voor je bestellen die niet in ons assortiment zitten. Dus zoekt je iets speciaals en kun je het hier niet vinden? Neem gerust contact met ons op!

 

ADVIES NODIG?

Heb je advies nodig over maten, kleuren of pasvorm?

Ook dan kan je bij ons verkoopteam terecht! Neem contact met ons op via de mail of bel ons tijdens winkel openingstijden. Wij denken graag met je mee en helpen je het juiste artikel te vinden. 

 

GESCHIEDENIS

In 1959 zijn wij als Micro Kousenbar begonnen als klein winkeltje aan de Laat in Alkmaar. Toen verkochten we alleen maar kousen en sokken. Inmiddels is de winkel meerdere keren verhuisd en uitgebreid.  

Micro betekent klein en dat klopt allang niet meer. Net als de naam "Kousenbar", want we hebben nu evenveel lingerie en ondergoed als kousen en sokken in onze collectie.

In 2001 hebben we de winkel daarom van naam veranderd in Bodystyle beenmode & bodyfashion. De winkel is ook een behoorlijk stuk groter geworden. Tegenwoordig is de winkel gevestigd vlak om de hoek waar het ooit begonnen is, in de Boterstraat in Alkmaar.