Filteren
Prijs
Maat
  1. 39-42
  2. 43-46
Materiaal
  1. met katoen
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

heren

Als je opvallende sokken of boxershorts wilt, dan is Xpooos het merk voor jou! De leuke sokken zijn een echte blikvanger in je outfit, maar kunnen ook gemakkelijk verstopt worden in je schoenen. Op deze pagina kun je al onze Xpooos herensokken en boxers bekijken.

Toon per pagina
Sorteer op

10 producten

Sale
Xpooos herensokken Ice Rocket
Vanaf € 8,00 Normale prijs € 12,95
Sale
Xpooos herensokken Bike Breton
Vanaf € 8,00 Normale prijs € 12,95
Sale
Xpooos herenboxer Bike Breton
Vanaf € 13,26 Normale prijs € 18,95
Sale
Xpooos herenboxer Ice Rocket
Vanaf € 13,26 Normale prijs € 18,95
Sale
Xpooos herenboxer Game Over
Vanaf € 13,26 Normale prijs € 18,95
Xpooos heren footies Ice Rocket
Vanaf € 8,95
Sale
Xpooos heren footies Pug in Space | 39/46
Vanaf € 5,56 Normale prijs € 7,95
Sale
Xpooos Pint Luke herensokken
Vanaf € 8,00 Normale prijs € 12,95
Sale
Xpooos Corky herensokken
Vanaf € 5,00 Normale prijs € 12,95
Sale
Xpooos Jigsaw herensokken
Vanaf € 8,00 Normale prijs € 12,95

Da’s pas opvallen!

Xpooos sokken en boxers zijn direct te herkennen aan hun opvallende kleuren en patronen. Dit merk experimenteert graag met felle kleuren en patronen waarin veel gebeurt. De patronen zijn te krijgen in allerlei verschillende kleuren en thema’s. Als je van sport houdt, dan is er wel een paar sokken te vinden, maar ook met dieren, of met abstracte, kleurrijke prints.

De sokken en onderbroeken van Xpooos zijn niet alleen kleurrijk en grappig, maar ook nog van hoge kwaliteit. Je kunt deze kleding dus lang blijven gebruiken en de kleur zal ook niet snel vervagen. De sokken zijn te krijgen als enkelsokken en als langere sokken. Je kunt Xpooos dus dragen bij sneakers, maar ook bij nette schoenen of in laarzen.

Superleuke printjes

De printjes van Xpooos vallen direct op. Ze maken de sokken en onderbroeken heel kleurrijk en zijn veel gedetailleerder dan je bij veel andere sokkenmerken tegenkomt. Dit komt omdat Xpooos de prints niet in de sokken breidt, maar ze er na het breien op print. Hierdoor hoeven de ontwerpers van Xpooos bij het ontwerpen van de sokken geen rekening te houden met het breipatroon.

De thema’s van deze sokken en boxers gaan echt alle kanten op. Als je gewoon houdt van kleur, dan kun je kiezen voor een meer abstract thema, met gekleurde stippen of strepen. Daarnaast zijn er vaak prints met dieren, prints die passen bij een sport, of prints die horen bij een specifieke feestdag, zoals kerstmis. Het assortiment verandert regelmatig, dus je kunt steeds weer nieuwe prints vinden.

Sokken van Xpooos

De sokken van Xpooos zijn te krijgen in twee verschillende modellen. Enkelsokjes komen tot net onder je enkel en zijn ideaal om te dragen in sneakers of lage, nette schoenen. Deze sokken steken maar nauwelijks boven de rand van je schoen uit. De print is dan een leuke verrassing als je je schoenen uittrekt.

Wil je juist dat de print wat meer opvalt, of vind je enkelsokjes niet zo lekker zitten? Dan kun je ook kiezen voor de hogere sokken van Xpooos. Deze herensokken komen tot over je enkel heen en zijn daardoor in lage schoenen goed te zien. Hogere sokken zitten vaak ook beter in hogere schoenen, zoals laarzen. Uiteraard zijn hogere sokken ook wat warmer dan enkelsokjes.

Gave boxers

Net als de sokken, vallen ook de boxers direct op door hun gezellige prints. Ook het logo van Xpooos is hier duidelijk te zien. Bij de sokken kun je het logo vinden in de vorm van een X, net onder de boord van de sok, maar bij de onderbroeken is het logo met duidelijke letters in de band aan de bovenkant geprint.

De boxers van Xpooos hebben korte pijpjes en een goede pasvorm. Hoewel boxershorts natuurlijk niet echt bedoeld zijn om op te vallen bij je outfit, is het alsnog leuk om boxers met een kleurrijk patroon te dragen. Je ziet ze zelf bij het aan- en uitkleden en misschien kun je je partners dag er een beetje kleurrijker mee maken!

Geschikt voor elk moment?

Hoewel de sokken en onderbroeken van Xpooos heel opvallende patronen en kleuren hebben, kun je ze toch naar iedere gelegenheid wel dragen. Zowel de sokken als de boxershorts zullen meestal bedekt worden door andere kleding, waardoor ze een leuke manier zijn om stiekem een vrolijke noot aan je kleding toe te voegen.

Natuurlijk kun je Xpooos sokken extra hoog optrekken en onder je korte broek dragen, als je wilt dat ze goed te zien zijn, maar als je bijvoorbeeld werkt in een uniform, of met een andere strikte dresscode, dan kan het ook leuk zijn om daar stiekem de enkelsokjes van Xpooos bij te dragen. Zo breng je toch nog een beetje humor in je serieuze kleding.

Over Xpooos

Xpooos is een merk waarvan niet alleen de kleding opvalt, maar ook de naam. Je spreekt het uit als ‘expose’ in het Engels. Dit betekent ‘laten zien’, of ‘exposeren’, wat natuurlijk heel goed past bij de leuke designs van dit merk. Je kunt jezelf ermee laten zien en je valt wat meer op als je deze kleding draagt.

De drie O’s in de merknaam staan er ook niet voor niets. Volgens het merk betekenen deze ‘original’, ‘outstanding’ en ‘out of this world’, wat allemaal verwijst naar hoe origineel en leuk de sokken zijn. Toch gaat het niet alleen om de designs, maar ook om de kwaliteit van de sokken. De sokken van Xpooos blijven er lang mooi uitzien en zullen niet snel kleur verliezen in de was.

Andere leuke sokken

Xpooos is niet het enige merk in onze catalogus dat leuke sokken maakt. Als je graag een beetje gaat shoppen voor verschillende sokken met gezellige designs, dan moet je zeker even kijken bij Alfredo Gonzales. Dit is een relatief nieuw merk, dat sokken in allerlei verschillende stijlen maakt. De kwaliteit is hoog en de sokken zien er luxe uit, ondanks hun felle kleuren.

Voor felle kleuren kun je ook bij Happy Socks terecht. Dit merk wordt de laatste jaren steeds bekender en met goede redenen. De designs van Happy Socks zijn kleurrijk en gezellig – daar wordt iedereen blij van!