HANDIGE TIPS

We geven je graag wat tips hoe je zo lang mogelijk plezier van je mooie artikelen zult hebben.

 

Hoe trek ik een panty aan?

hoe trek je een panty aan? 

 

Wassen

Om je mooie panty's, lingerie en ondergoed ook mooi te houden, is het heel belangrijk dat je je aan de wasvoorschiften van de fabrikant houdt. Lees dit dan ook altijd, voordat je gaat wassen.

Je kunt panty's en kousen het beste met de hand wassen. Wil je ze toch in de wasmachine doen, gebruik dan altijd een waszakje en gebruik het fijnwas programma op 30 graden. Hang ze voorzichtig te drogen, op een plek waar je ze niet kunnen beschadigen

Beha's kun je het best met de hand wassen, zeker beha's met een vulling. Zorg dat je de beha na het wassen weer goed in model duwt en hang ze op een veilige plek te drogen. Als je toch je beha in de wasmachine wilt wassen, kies dan een fijnwas- of handwas-programma op 30 graden. Doe beha’s altijd in een waszakje of in een "wasbal".

Luxe slips en strings mogen meestal in de wasmachine, maar altijd in een waszakje op het fijnwas programma in 30 graden.

Ondergoed en sokken mogen bijna altijd in de wasmachine. Kijk naar het wasvoorschrift hoe warm ze gewassen mogen worden.

Wij raden je af om ondergoed in de wasdroger te doen, ook al kan dit volgens het wasvoorschrift wel. De artikelen slijten sneller en het elastiek van bijvoorbeeld ondergoed en sokken zal sneller wijd worden.

Gebruik weinig wasmiddel, liefst zo mild mogelijk zonder wasverzachter erin. Wasverzachter laat iedere keer een extra laagje achter op je spullen, waardoor deze minder elastisch

Hang je fijne was nooit bij of over de verwarming te drogen.