2 voor 14,00
Bonnie Doon dames sokken 83422

Bonnie Doon dames sokken

Op voorraad

Omschrijving

Damessokken van Bonnie Doon. Ben je op zoek naar comfortabele en trendy sokken die je het hele jaar door kunt dragen? Dan zijn de Bonnie Doon damessokken een uitstekende keuze! Deze sokken zijn niet alleen onze meest gedragen en verkochte sokken, maar ook geliefd bij vele vrouwen vanwege de zachte katoenen stof en het ontbreken van voelbare naden bij de tenen.

De Bonnie Doon sokken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder de altijd populaire zwarte, witte, grijze en blauwe kleuren, evenals de modekleuren van het seizoen. Of je nu gaat voor een klassieke look of een trendy uitstraling, er is altijd een Bonnie Doon sok die bij je past.

De sokken zijn geschikt voor vrouwen met schoenmaat 36 tot en met 42 en vallen vrij groot, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. Bovendien zijn ze samengesteld uit hoogwaardige materialen zoals 72% katoen, 25% polyamide en 3% elasthane, waardoor ze duurzaam en vormvast zijn.

Of je nu op zoek bent naar sokken voor dagelijks gebruik, sporten of een speciale gelegenheid, de Bonnie Doon damessokken zijn de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze sokken te bieden hebben!

Samenstelling: 72% katoen, 25% polyamide, 3% elasthane

Kenmerken

  • elastische katoen
  • gladde naden bij de tenen
  • heel veel kleurtjes

Kenmerken

  • elastische katoen
  • gladde naden bij de tenen
  • heel veel kleurtjes

Gerelateerde producten

Bonnie Doon dames short socks BD811001
Vanaf € 5,95
Bonnie Doon dames kniekousen  83430
Vanaf € 9,95
Bonnie Doon herensokken BD632401_1
Vanaf € 8,95
2 voor 16,00
Bonnie Doon herensokken BD632401
Bezig met laden...
Bezig met laden...